De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd.

DE KWALITEIT IS ONZE CULTUUR.

Met ons, zijn uw zaken veilig, bent u geld veilig.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.
Gietende plaatworkshop Klevende plaatworkshop Verhardingsworkshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Chuangxiang, Xiexiang
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 8000000-15000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 40% - 50%

De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd van de Groep van Taiwan Maan Shyang, dat geavanceerde technologie van de Groep van Taiwan Maan Shyang brengt, is een professionele ontwikkeling, onderzoek, productie, verkoop in één van de energieinstallatie. Het werd opgericht in 2004, gelegen in Tongliang-Industrieterrein van Chongqing met een gebied van ongeveer 50000 vierkante meters. Het bedrijf heeft 26 binnen en buitenvormingsgroeven, 9 assemblageproductielijnen van batterij, met inbegrip van 2 automatische productielijnen, en de jaarlijkse productiecapaciteit is tot 5.000.000 reeksen platen en 5.000.000 reeksen batterijen, wat de krachtigste onderneming van productie van plaat en batterij in het zuidwestengebied van China is. Er zijn een onafhankelijke workshop van de plaatproductie, vormingsworkshop, de workshop van de batterijassemblage, injectie het vormen workshop, etc…. Er zijn bijna 300 mensen momenteel in het bedrijf, die meer dan 200 arbeiders, 30 ingenieurs en professioneel technisch personeel, 30 beheerspersoneelsleden omvatten.

De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd heeft vele onafhankelijke merken, zoals „Chuangxiang“, „Xiexiang“, „Hanwei“, zich specialiseert in conventionele droge geladen motorfietsbatterij, batterij van de onderhouds de vrije motorfiets met zuur pak, de verzegelde navulbare batterij van de onderhouds vrije motorfiets, de batterij van de gelmotorfiets, batterij met drie wielen, generatorbatterij. De hoge capaciteit, goede verbinding, snel beginnend, sterke het laden ontvangende capaciteit, lange levensduur, goede trillingsweerstand is het hoofdkenmerk van onze producten.

De kwaliteit is de cultuur van ons bedrijf. De grondstof moet strikt worden geïnspecteerd, en de kwaliteit van de interne controle en externe controle is gebruik van gestandaardiseerde het werkinstructie, vooral hebben het de belangrijkste processen, het inspectiepersoneel en het testen materiaal hun functie. Gekwalificeerde goederen, om verwerkte goederen en afvalstapel in verschillende gebieden te zijn om de problemen op tijd te analyseren en op te lossen wanneer de kwestie voorkomt.

De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, OHSAS18001 over: 2007 bedrijfsgeneeskundigen en de veiligheidsbeheerssysteemcertificatie, en de certificatie van Ce, van MSDS, worden van UL en van het vervoer ook overgegaan. De fabriek keurt de meest geavanceerde productietechnologie van lood zure batterij met geringe vervuiling goed - de technologie van de batterijvorming, en het overgegaane nieuwe behandelingssysteem van water van de lood het zuur riolering (afval) en loodstof en de recyclingssysteembeheersing van water van de lood het zure riolering (afval) losten volledig het probleem van zwaar metaalverontreiniging in op verwerkende industrie van de lood de zure accu. De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd introduceert het materiaal van de de batterijproductie van de huidige wereld meest geavanceerde en het testen materiaal, en is de nationale milieubescherming online controlerende standaardonderneming.

De Groep van Taiwan Maan Shyang doet in binnen- en buitenland lange tijd zaken met Duits BMW, Piaggio, Sundiro Honda en Wuyang Honda, Yamaha, Qingqi Peugeot, Grote Rivier, Loncin, Zongshen, Dayang, Jianshe, Jialing en andere bekende ondernemingen. De Krachtbronco. van Chongqingschuang Xiang, Ttd. steunt Longxin-momenteel machine, Dajiang-machine, Yinxiang-motorfiets, en is de basis van de plaatproductie van Yuxiang-Batterij. Op basis van principe van voortreffelijkheidsachtervolging, ononderbroken innovatie, voordeelaandeel en duurzame ontwikkeling, bieden wij in binnen- en buitenland klanten prima producten en de dienst aan.

Contactgegevens
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

Tel.: 86-23-68661415

Fax: 86-23-68661415

Direct Stuur uw aanvraag naar ons