De Krachtbronco. van Chongqingschuangxiang, Ltd.

DE KWALITEIT IS ONZE CULTUUR.

Met ons, zijn uw zaken veilig, bent u geld veilig.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Fabrieksreis

1 2 3 4
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

 • lopende band

  Co. van de Chongqings chuangxiang krachtbron, Ltd heeft 26 binnen en buitenvormingsgroeven, 9 assemblageproductielijnen van batterij, met inbegrip van 2 automatische productielijnen, en de jaarlijkse productiecapaciteit is tot 5.000.000 reeksen platen en 5.000.000 reeksen batterijen, wat de krachtigste onderneming van productie van plaat en batterij in het zuidwestengebied van China is. Er zijn een onafhankelijke workshop van de plaatproductie, vormingsworkshop, de workshop van de batterijassemblage, injectie het vormen workshop, etc…. Er zijn bijna 300 mensen momenteel in het bedrijf, die meer dan 200 arbeiders, 30 ingenieurs en professioneel technisch personeel, 30 beheerspersoneelsleden omvatten.

   

  Wij hebben vele onafhankelijke merken, zoals „Chuangxiang“, „Xiexiang“, „Hanwei“, zich specialiseert in conventionele droge geladen motorfietsbatterij, batterij van de onderhouds de vrije motorfiets met zuur pak, de verzegelde navulbare batterij van de onderhouds vrije motorfiets, de batterij van de gelmotorfiets, batterij met drie wielen, generatorbatterij. De hoge capaciteit, goede verbinding, snel beginnend, sterke het laden ontvangende capaciteit, lange levensduur, goede trillingsweerstand is het hoofdkenmerk van onze producten.

   

  Wij gingen de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, OHSAS18001 over: 2007 bedrijfsgeneeskundigen en de veiligheidsbeheerssysteemcertificatie, en de certificatie van Ce, van MSDS, worden van UL en van het vervoer ook overgegaan.

 • OEM / ODM

  Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 0  Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 1 

   Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 2 Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 3 Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. fabriek productielijn 5

   

Contactgegevens
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

Tel.: 86-23-68661415

Fax: 86-23-68661415

Direct Stuur uw aanvraag naar ons